Hoe werkt het sporthorloge?

Stap 1

Zorg er allereerst voor dat het Smart Sporthorloge volledig opgeladen is. Hoe kan ik deze opladen? Dit kan door aan het ene uiteinde van de armband te trekken waardoor de ingebouwde USP-poort uit de band van het sporthorloge glipt. Deze manier is nog eens in de handleiding (visueel) na te zien/lezen.

Stap 2

Gedurende het opladen kan de FundoBracelet app gedownload worden op het mobiele apparaat.

Belangrijk: zorg ervoor dat wanneer de taalinstellingen op de mobiel op Nederlands staan, als 2e taal ook Engels is toegevoegd. Hiermee zorgt u ervoor dat de app in het Engels wordt opgestart.

Stap 3

Zorg ervoor dat uw bluetooth op het mobiele apparaat aanstaat. Na het opladen en het downloaden van de app, kan het sporthorloge verbonden worden met de app. Dit kan door in de applicatie op ‘Start Searching’ te klikken. Wanneer het sporthorloge de bluetooth versie van de mobiel ondersteunt, zal vervolgens het sporthorloge gevonden worden. Door deze aan te klikken, zal het sporthorloge verbonden worden met de app. Dit kan je zien doordat op het beginscherm van het sporthorloge een bluetooth icoontje wordt getoond.

Stap 4

Doe het sporthorloge om de pols en zorg ervoor dat de hartslagmeter sensor strak tegen de onderkant van de pols is bevestigd, zodat uw hartslag accuraat gemeten kan worden.

Hierna is het Smart sporthorloge gereed voor gebruik en kunnen de instellingen in de app naar uw wensen worden ingesteld.