FAQ

Bestellen

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Beste-Sporthorloges.nl probeert altijd zo snel mogelijk jouw bestelling te leveren! Wanneer u bij ons een product bestelt vóór 17:00 uur, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Vervolgens heb jij jouw bestelling gemiddeld binnen 2 werkdagen in huis!

Kan ik ook grote aantallen bestellen?

Absoluut! Voor grote afnemers en winkels bieden wij aparte tarieven voor de aanschaf van onze producten. We verzoeken je hiervoor een e-mail te sturen naar onze klantenservice.

Kan ik na het bestellen nog een artikel toevoegen aan mijn bestelling?

Zodra jouw bestelling is afgerond en betaald is, is het niet meer mogelijk een artikel toe te voegen aan je bestelling. Indien je nog een ander artikel wenst te ontvangen, raden wij je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Heb ik een account nodig om te bestellen?

Het is niet nodig om een account aan te maken. Wel adviseren we je om een account aan te maken. Wanneer je een account aanmaakt worden je gegevens onthouden en hoef je in het vervolg je gegevens niet meer in te vullen. Klik bovenaan rechts op het poppetje om een account aan te maken of je gegevens te wijzigen.

Is het mogelijk een artikel uit mijn bestelling te halen of mijn gehele bestelling te annuleren?

Omdat we ervoor zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk jouw kant op komt is het niet meer mogelijk een artikel uit je bestelling te halen of je gehele bestelling te annuleren. We raden je aan om na ontvangst een artikel of de gehele bestelling te retourneren.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen na mijn bestelling, wat nu?

Nadat je bij ons een bestelling hebt gedaan en je bestelling is voltooid, ontvang je van ons binnen 10 minuten een bevestiging via email. Heb je geen email ontvangen? Check dan voor de zekerheid eerst even je spambox. Heb je daar ook geen email van ons ontvangen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij helpen je verder!

Betalen & verzenden

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Beste-Sporthorloges.nl heeft veel keuze in betaalmogelijkheden om jouw gewenste artikelen mee af te rekenen. Bekijk onze betaalmogelijkheden.

Ik heb een verkeerd of een defect artikel ontvangen, wat moet ik doen?

In het geval dat je één of meerdere artikelen hebt ontvangen die je niet hebt besteld, dan kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen je graag verder. Het kan weleens voorkomen dat je een defect artikel ontvangt. Let op! Dit is voordat je een artikel gebruikt of gedragen hebt. Als dit het geval is, neem dan ook direct contact op met onze klantenservice.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen binnen Nederland, België, Duitsland en Luxemburg worden standaard geleverd met PostNL Brievenbuspakje+. Alle overige landen worden standaard geleverd met DHL. Heb je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Waar wordt mijn bestelling bezorgd?

Het adres wat je doorgeeft tijdens het afrekenen is het afleveradres. U kunt kiezen voor een thuis adres of werkadres waar het brievenbuspakketje wordt afgeleverd.

Ruilen & retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Als jij je bestelling van Beste-Sporthorloges.nl wilt retourneren kun je deze ter attentie van Beste-Sporthorloges.nl sturen naar Grote Houtstraat 162 Rood, 2011 SZ Haarlem. Stuur hiervoor een mail naar info@beste-sporthorloges.nl waarbij u aangeeft de betreffende bestelling te willen retourneren. Je ontvangt vervolgens een retourformulier. Vul het retourformulier in en geef de reden van retour. De pakbon geldt als garantiebewijs! LET OP: Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar Beste-Sporthorloges.nl zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@beste-sporthorloges.nl. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Controleer eerst altijd of de artikelen die je wilt retourneren in aanmerking komen om te retourneren:

– De artikelen die je wilt retourneren vallen binnen de 14 dagen bedenktijd.
– De artikelen die je wilt retourneren dienen in originele staat te zijn.
– De artikelen die je wilt retourneren beschikken over het originele verkooplabel.

Let op! Heb je bij ontvangst van je bestelling een beschadigd artikel ontvangen? Neem dan contact met ons op. Neem dan contact op!

Krijg ik bij retournering van mijn bestelling mijn geld terug?

Binnen 14 dagen na je bestelling bij Beste-Sporthorloges.nl mag jij je bestelling retourneren. Belangrijk hierbij is dat jij bij het retourneren van jouw bestelling de pakbon en de reden van retour vermeldt. Producten dienen ongedragen en in originele staat te zijn, eventueel met aangehecht label. Wanneer wij jouw bestelling retour ontvangen, storten wij – na controle van het product – je geld zo spoedig mogelijk terug op jouw rekening.

Ik heb de verkeerde kleur besteld, kan ik het artikel omruilen voor een andere kleur?

Heb je het verkeerde artikel besteld? Geen probleem! Tijdens het retourproces kan je aangeven het artikel te willen omruilen voor een andere. Vergeet niet aan te geven welk ander artikel je graag wilt ontvangen! Zodra we jouw retour hebben ontvangen, wordt er gekeken of de gewenste artikel op voorraad is. Wanneer dit het geval is, wordt dit artikel kosteloos naar je verstuurd.

Wat zijn de retourkosten?

De retourkosten bedragen alleen de verzendkosten die betaald dienen te worden voor de retourzending naar Beste-Sporthorloges.nl. De retour kan via brievenbuspakket zending van PostNL teruggestuurd worden naar Beste-Sporthorloges.nl. Deze bijkomende kosten zijn in rekening voor de consument.